Alakformáló mix

Női alakformáló edzéseinken a legújabb eszközökkel találkozhatsz: Bosu, step, Xco, Flexi Bar, kézi és láb súlyok, gumiszalagok, gymstick, labdák, stb.

Xco
Az Xco egy oxidréteggel bevont alumíniumhenger, melyben híg massza található. Edzés közben a henger dinamikus mozgatása során a híg tömeg a henger egyik végéből a másikba kerül. Így jön létre a reaktív hatás. Ez az ide-oda mozgatás egyidejűleg feszít meg ellentétes izmokat.

Xco

BOSU Balance Trainer
A BOSU Balance Trainer egy félbevágott labdához hasonlít, és e tulajdonságát kihasználva egyensúly-gyakorlatok végezhetők vele, használható aerobikhoz, és előnye, hogy minden korosztály, fiatalok és idősek, sőt, aktív sportolók is hatékonyan használhatják. Az eszköz megfordításával más-más típusú gyakorlatok végzésére alkalmas.

BOSU Balance Trainer

ioBall

ioBall

Flexi Bar
Kiváló zsírégető edzésmódszer. Preventál és rehabilitál: hatékony mindenfajta hátfájdalmak kezelésére, javítja a testtartást, a koordinációt és az egyensúlyt. Erősíti és laposra formálja a hasizmokat. Erősíti a kötőszövetet, ezért segíti a terhesség utáni regenerációt is. Rövidtávú befektetés maximális és maradandó eredménnyel.

Flexi Bar

Gymstick
Fejleszti az egyensúly- és mozgáskészséget, javítja a szervezet oxigénellátását, és feszessé teszi a testet, valamint zsírégető hatású.

Gymstick

Kanári Fitness

Konditerem CSAK nőknek, többféle fogyasztó testkezelés, fitness csoportosan és egyéni edzéstervvel, személyi edzővel is, étrendi tanácsadás, szauna, szolárium, kozmetika, manikűr, pedikűr.

Rendszeres akciók, rugalmas bérletrendszer, ingyenes kipróbálási lehetőség.

Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetikánk hétvégén is vár!

© 2016. Kanári Fitness Tatabánya - Minden jog fenntartva!

A weboldalt készítette: reelweb.hu