Bemutatkozás

Sch�ffer Gyöngyi

Kanári Fitness Club & Bio Kozmetika

KANÁRI FITNESS
&
BIOKOZMETIKA

A modern szépségipar újabb és újabb stílusirányzatokat talál ki, változatos forrásokból merít és a legkülönbözőbb technikai eszközöket, természetes anyagokat kínálja felhasználásra a nők szépségének, fiatalosságának megőrzésére. Ennek következménye, hogy az öltözködés és a szépségápolás természetesebb, személyesebb, olykor-olykor merész és éppen vagány arcot ölt.

Új fejezetek, lehetőségek nyílnak évről-évre, hogy mindenki saját tetszése szerint alakíthassa szépségét és ápoltságát. Ezekhez a távlatokhoz csatlakozva Biokozmetikai szalonunkban a hagyományos szépségápolás mellett a modern technikának köszönhetően a legfejlettebb professzionális kozmetikai szolgáltatásainkat vehetik igénybe vendégeink, melyeket egymással harmonizáló, természetes alapanyagokból készült termékekkel végzünk.

Fontos számunkra, hogy szalonunkban minél kellemesebben érezze magát mindenki, ezért igyekszünk nyugodt, pihentető légkört teremteni, hogy csak Önökről szóljon a nálunk töltött idő.

Szeretettel várjuk egy ingyenes konzultációra!

Schäffer Gyöngyi

kozmetikus

Kozmetikai katalógus kiadványunk bemutatja szolgáltatásainkat, tájékoztatást ad a kozmetikai technikai módszerekről, lényegéről és hatásairól.

...Itt megtekintheti lapozós katalógusunkat az alábbi linkre kattintva: https://www.flipsnack.com/Biokozmetikacatalogue/biokozmetikai-f-zet-r-szlet.html

Recepciónkon bővebbi felvilágosítás: +36 20 936 2790

Kozmetikai katalógus

Kanári Fitness

Konditerem CSAK nőknek, többféle fogyasztó testkezelés, fitness csoportosan és egyéni edzéstervvel, személyi edzővel is, étrendi tanácsadás, szauna, szolárium, kozmetika, manikűr, pedikűr.

Rendszeres akciók, rugalmas bérletrendszer, ingyenes kipróbálási lehetőség.

Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetikánk hétvégén is vár!

© 2016. Kanári Fitness Tatabánya - Minden jog fenntartva!

A weboldalt készítette: reelweb.hu