Bőrmegújító testkezelés: a mikrodermabrázió

Bőrmegújító testkezelés: a mikrodermabrázióA bőrcsiszoló eljárás egyre nagyobb teret hódit. A kezelés célja a bőrfiatalítás. Alapelve, hogy a felső hámréteg elöregedett rétegének célzott eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük a bőrt.

Ezután javul az anyagcsere, a kollagén rostok elasztikus állapota, a bőr sima tapintásúvá válik, a hatóanyagok mélyebben tudnak felszívódni.

Általában már az első kezelés alkalmával látható eredmény mutatkozik. Kezdetben kúraszerűen javasolt heti rendszerességgel, 8-12 alkalommal, majd az eredmény fenntartása érdekében ritkábban, tavasszal és ősszel. A kezeléseknél előfordulhat enyhe bőrpír. Napfénytől, szoláriumtól fokozottan óvni kell a bőrt!

Miért van szükség erre a beavatkozásra?

A bőr öregedése, illetve bizonyos környezeti ártalmak a bőrnek a normál működését, életciklusát lelassítják, és a hámlási folyamat tökéletlen formában, és a normálisnál jóval hosszabb idő alatt megy végbe. Mivel az elhalt hámsejtek nem távoznak el, nem hámlanak le, ezért a bőr legfelső rétege egyre vastagabbá válik, és ez negatív visszacsatolás során akadályozza az új, fiatal bőrsejtek keletkezését, előidézve a bőröregedési folyamatot. A megvastagodott felső hámréteg kedvez a különféle kórokozók megtelepedésének, illetve akadályozza a bőrt tápláló készítmények felszívódását, így kéregtelenítés, bőrcsiszolás nélkül még a legdrágább kozmetikai készítmények, celulit krémek sem tudnak felszívódni, így képtelenek kifejteni a hatásukat.

A gyémántfejes mikrodermabrázió kezelés néhány perc alatt „kéregtelenít”, eltávolítja az elhalt hámsejteket, így az új, fiatal bőrsejtek termelődését serkenti. A gyémántfejes bőrcsiszolás rendszeres vagy kúraszerű alkalmazásával a bőr normális életciklusa helyreáll, a fiatal bőrsejtek normális ütemben termelődnek, a bőr anyagcsere viszonyai felélénkülnek, és frissebb, fiatalabb bőrre tehetünk szert, látványosan csökkennek a ráncok. A kúra a striák, hegek állapotát is kedvezően befolyásolja. A gyémántfejes mikrodermabrázió tehát hasznos kezelés fiatal korban, hiszen megakadályozza a zsíros, pattanásos bőrre jellemző bőrvastagodást, hegek kialakulását. Az évek előrehaladtával pedig fontos eszköz a bőr öregedésének feltartóztatásában, lassításában, a megfelelő hatóanyagok bevitelével kombinálva.

A kezelés teljesen fájdalommentes, a bőrcsiszolás inkább egy kellemes masszázsra emlékeztet a vákuum szívóhatása miatt. A kezelés után a bőr enyhén kipirul, ez élénkebbnek, kipihentebbnek mutatja a kezelt területet. Mivel a kezelés sem ödémát, sem külső sérülést nem okoz, akár ebédidőben is elvégezhető, tehát a hétköznapi életvitelbe könnyedén beilleszthető. Már egy gyémántfejes mikrodermabrázió is jó hatásfokú bőrmegújító kezelés, rendszeres vagy kúraszerű alkalmazásával viszont mélyreható változás érhető el.

Bejelentkezés: +36 20 936 2790
Teljes kozmetikai árlistánkat e-mailen kérheted: fitness.kanari@gmail.com
Teljes test gyémántfejes kezelése: 30.000 Ft
A kezelés 50-60 percet vesz igénybe, nyáron nem ajánljuk!

Kanári Fitness

Konditerem CSAK nőknek, többféle fogyasztó testkezelés, fitness csoportosan és egyéni edzéstervvel, személyi edzővel is, étrendi tanácsadás, szauna, szolárium, kozmetika, manikűr, pedikűr.

Rendszeres akciók, rugalmas bérletrendszer, ingyenes kipróbálási lehetőség.

Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetikánk hétvégén is vár!

© 2016. Kanári Fitness Tatabánya - Minden jog fenntartva!

A weboldalt készítette: reelweb.hu