Házirend

Termeinkbe, öltözőinkbe utcai cipővel bemenni tilos! Kérjük, hogy belépés után a cipődet helyezd a cipőtartóra! Kérjük, hozz magaddal tiszta talpú cserecipőt! Az utcai cipőben lévő apró kövek károkat okoznak sportszereinkben!

Termeink meghatározott befogadóképessége és vendégeink kényelme miatt minden edzésre előre be kell jelentkezni! Bejelentkezés telefonon, sms-ben, e-mailen és Facebook oldalunkon is lehetséges. Előfordul, hogy nem tudjuk felvenni a telefont, megköszönjük, ha írsz nekünk!

Kérhető állandó helyfoglalás (év végéig szól) a kedvenc edzésedre, ezt írásban kell leadni a recepciónkon. Ezzel biztosíthatod a helyed. Ezeket a foglalásokat ugyanúgy előző nap le lehet mondani. Ha nem vagy bérletes, akkor is foglalható az állandó hely kedvenc edzésedre!

A lefoglalt edzéseket aznap nem lehet visszamondani semmilyen kifogással. (Betegség, baleset, időjárás, jó sorozat a tévében...) Ennek betartására minket is kötelez az oktatókkal való szerződésünk.

Kérdéseiddel eléred a klubvezetőt: fitness.kanari@gmail.com

Klassz edzéseket és kellemes kikapcsolódást kívánunk a Kanáriban!

Kanári Fitness

Konditerem CSAK nőknek, többféle fogyasztó testkezelés, fitness csoportosan és egyéni edzéstervvel, személyi edzővel is, étrendi tanácsadás, szauna, szolárium, kozmetika, manikűr, pedikűr.

Rendszeres akciók, rugalmas bérletrendszer, ingyenes kipróbálási lehetőség.

Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetikánk hétvégén is vár!

© 2016. Kanári Fitness Tatabánya - Minden jog fenntartva!

A weboldalt készítette: reelweb.hu