Hifu arcfiatalítás

Újdonság a szépségiparban: 3. generációs, 11 soros HIFU

A 3. generációs, 11 soros HIFU a szépségipar egyik legújabb vívmánya. A kezeléseknek köszönhetően az arc bőre sebészeti beavatkozás nélkül is feszesebb, simább, frissebb és élettel telibb lesz.

Mondjon búcsút a megereszkedett bőrnek és köszöntse az egészségtől ragyogó, életteli bőrt!

Hány alkalommal szükséges elvégezni a kezelést?

Az bőrfeszesítő kezelés 8-12 hónap elteltével ismételhető. A kezelés tartóssága egyénenként változik, függ a páciens életkorától, bőrtípusától, külső környezeti hatásoktól illetve a bőrmegereszkedés mértékétől.

Hogyan hat a HIFU ránctalanító kezelés?

Kötőszövet feszesedik, teltté és simábbá teszi a bőrt, bőrfiatalító hatású, beindítja a kollagén, elasztin, fibroblaszt termelődést, nagyfokú lifting hatást érhetünk el vele.

Mi a teendő a kezelés után?

A kezelést követően egy hétig javasolt fényvédő alkalmazása, min. 30 faktoros. Intenzív napozás, szolárium , szauna, magas hőhatás kerülése egy hétig. Kozmetikai eljárások kerülendőek 2 hétig.

Mikor nem végezhető el a kezelés?

Gyulladt bőrfelület, herpesz, nagyfokú rosacea, nyílt seb-sérülés, véralvadásgátló szedése (Pl.: Syncumar), epilepszia, bőrből kiinduló daganatos megbetegedés, fém implantátum esetén az HIFU kezelés nem végezhető el. Hyaluron által kezelt területeken valamint aranyszál alkalmazása esetén sem végezhető HIFU kezelés.

Ha kérdése van forduljon kozmetikusunkhoz: +36 20 447 1295

Kanári Fitness

Konditerem CSAK nőknek, többféle fogyasztó testkezelés, fitness csoportosan és egyéni edzéstervvel, személyi edzővel is, étrendi tanácsadás, szauna, szolárium, kozmetika, manikűr, pedikűr.

Rendszeres akciók, rugalmas bérletrendszer, ingyenes kipróbálási lehetőség.

Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetikánk hétvégén is vár!

© 2016. Kanári Fitness Tatabánya - Minden jog fenntartva!

A weboldalt készítette: reelweb.hu