Kavitációs zsírbontás

Kavitációs zsírbontás otthon! Egy területet 3-4 naponta lehet kezelni (pl. has). 40 perc/ alkalom. Egy területre minimum tíz kezelés szükséges.

Mikor válasszak kavitációs ultrahangos zsírbontó kezelést?

Kavitációs zsírbontásVoltál már úgy, hogy diéta vagy sport hatására pont arról a testrészedről nem fogytál, ami miatt az egész szenvedést elkezdted?

Ha végre szeretnél sikerélményt elérni a fogyásodban, akkor mindenképp érdemes kihasználnod a modern szépészeti ipar egyik szenzációs kezelését, a kavitációs elven működő ultrahangos zsírbontó kezelésünket! Ha nem akarsz plasztikai műtétet végeztetni, és injekciókat sem akarsz magadba szúratni, de szenvedésmentesen és célzottan kívánsz karcsúsodni és fogyni, akkor nálunk a legjobb segítséget találod meg. Mi célzottan olyan kritikus területeidről fogyasztunk, ami eddig a fogyásnak makacsul ellenállt.

Ultrahangos zsírbontó kezeléssel mára már nem csak filmsztárok és celebek fogyhatnak gyorsan és látványosan. Vele már Te is tartósan, a bőrt feszesítve, egészséges, természetes módon, de mégis fekve, teljes kényelemben fogyhatsz a különleges, 4 az 1-ben készülékünkkel.

Gyere és próbáld ki!

Bérlet ára: 25.000,- (10 kezelés)

Aktuális akciós csomagok a facebook oldalunkon!

Foglalj időpontot még most, hogy mielőbb a mindenki által irigyelt alakod lehessen újra!

Kanári Fitness

Konditerem CSAK nőknek, többféle fogyasztó testkezelés, fitness csoportosan és egyéni edzéstervvel, személyi edzővel is, étrendi tanácsadás, szauna, szolárium, kozmetika, manikűr, pedikűr.

Rendszeres akciók, rugalmas bérletrendszer, ingyenes kipróbálási lehetőség.

Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetikánk hétvégén is vár!

© 2016. Kanári Fitness Tatabánya - Minden jog fenntartva!

A weboldalt készítette: reelweb.hu