Lábápolás

Új innovatív pedikűr kezelés! Kérheted kozmetikai kezelés alatt, arcmaszkok hatóideje alatt.

A CALLUSPEELING szike és egyéb eszközök nélkül, gyorsan eltávolítja a talpakról a berepedezett, megkeményedett, megkérgesedett bőrt. Ezek a problémák fájdalmat, kényelmetlen érzetet és esztétikai problémákat okozhatnak.

A CALLUSPEELING kíméletes, kellemes pedikűr kezelés, mely segítségével a lábak bőre egészségesen fénylővé és puhává válik. Már az első kezelésnél is azonnali eredmények érhetők el alkalmazásával.

LábápolásLábápolás

A kezelés során alkalmazott termékek teljes mértékben természetes összetevőket és növényi kivonatokat tartalmaznak. Ez a kényeztető lábkezelés garantálja a láb intenzív és mély hidratáltságát, stimulálja a keringést, reaktiválja a sejtszintű anyagcserét, intenzíven védi az ereket.

Ez az új innovatív pedikűr a svájci hegyek és élővilág egyedülálló erejét ötvözi egy gyengéd, csodálatos kezelés formájában, mely gyógyít és véd. Cukorbetegek számára is biztonságos. A lábak fantasztikusan friss, könnyű, nyugtató érzést kapnak.

A kezelést követően javasolunk utókezelő krémet otthoni használatra, mellyel fenntartható a lábak hidratáltsága, puhasága és védelme.

Az árak forintban értendőek, és tartalmazzák az áfa értékét.

Svájci szike mentes pedikűr: 8 000,-
Svájci pedikűr+ japán manikűr lábakon: 9900,-
Svájci pedikűr+ japán manikűr, kézen lábon: 12.000,-

Kanári Fitness

Konditerem CSAK nőknek, többféle fogyasztó testkezelés, fitness csoportosan és egyéni edzéstervvel, személyi edzővel is, étrendi tanácsadás, szauna, szolárium, kozmetika, manikűr, pedikűr.

Rendszeres akciók, rugalmas bérletrendszer, ingyenes kipróbálási lehetőség.

Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetikánk hétvégén is vár!

© 2016. Kanári Fitness Tatabánya - Minden jog fenntartva!

A weboldalt készítette: reelweb.hu