MESO-Vytal bőrmegújító kezelések

Bőrünket nap mint nap számos stresszhatás éri (UV sugárzás, szmog, vegyi és egyéb környezetszennyező anyagok, dohányzás, stb.), amelyek mind hatással vannak a dermiszre (irha) a bőrben. A bőrápoló készítményeknek át kell jutniuk az epidermiszen (hámszövet), mielőtt elérnék az alsóbb bőrrétegeket. Sok hatóanyagrészecske (pl. vitaminok) azonban túl nagy ahhoz, hogy behatoljon a bőrbe és elérje az irhát.

A MESO-Vytal bőrmegújító rendszer biztosítja a speciális készítmények számára, hogy a felhámon áttörve közvetlenül az irhába jussanak. 

A kezelés felfrissíti, újjáéleszti és megfiatalítja a bőrt.

MESO-Vytal bőrmegújító kezelésekMESO-Vytal bőrmegújító kezelések

MESO-Vytal bőrmegújító kezelésekMESO-Vytal bőrmegújító kezelések

Hogyan történik a MESO-Vytal bőrmegújító kezelés?

A Vytal kozmetikai készítmények felvitele egy speciális modullal történik, amelyben mikroszkopikus méretű tűk találhatóak, mellyel a bőr legfelső hámrészén finom mikrocsatornákat nyitunk. Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok eljussanak az  bőr irha rétegébe, ahol ki tudják fejteni jótékony hatásukat.

Mennyire fájdalmas a MESO-Vytal kezelés?

A kezelés fájdalommentes, a legtöbb esetben csak egy kis viszketést, vagy karcolást lehet érezni, mivel a mikroszkopikus tűk éppen csak a bőrréteg legfelső (elhalt) részét érintik.

Hatékony és kíméletes

A kezelés nem okoz fájdalmat vagy sérülést. Az eredmény azonnal, már az első kezelés után látszik! A hosszútávú eredmény érdekében javasoljuk a MESO-Vytal kezelést kúraszerűen végezni, 5 alkalommal, heti rendszerességgel. A MESO-Vytal kúra átstrukturálja a bőrt, feltölti az irha és a bazális membrán vízkészletét, kisimítja a ráncokat. A szem körüli szarkalábak is láthatóan eltűnnek.

A kezelés ára hatóanyag mennyiségtől függően: 16.000–20.000 Ft

Kanári Fitness

Konditerem CSAK nőknek, többféle fogyasztó testkezelés, fitness csoportosan és egyéni edzéstervvel, személyi edzővel is, étrendi tanácsadás, szauna, szolárium, kozmetika, manikűr, pedikűr.

Rendszeres akciók, rugalmas bérletrendszer, ingyenes kipróbálási lehetőség.

Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetikánk hétvégén is vár!

© 2016. Kanári Fitness Tatabánya - Minden jog fenntartva!

A weboldalt készítette: reelweb.hu