Pro line zsírégető masszázs

Pro line zsírégető masszázsNarancsbőr kezelés, bőrfeszesítés, alakformálás! Centikben mérhető látványos alakformálás otthon!

Házhoz szállítjuk, de kérjük, gondoskodj két erős legényről az autóról a lakásig való szállításhoz! A géphez lehet profi (boltban nem kapható) cellu krémet rendelni a recepción (20.000 Ft, 10-12 hónapig elég).

Kényelmesen bármikor otthonában használható, tévénézés közben. Napi maximum fél órát kell használni a gépet.

A gép képes akár 10-20 cm-t is lemasszírozni a feleslegből, de heti 5-6 alkalommal kell fél órát masszíroztatni a problémás területeket (has, csípő, combok, popsi stb.). Fontos a folyadékfogyasztás (napi 3 liter citromos víz vagy tisztító tea) és az étrend. Személyre szabott étrendelemzés, edzéstervezés mellett a vendégek 15-25 cm-től szoktak megszabadulni.

Fontos: a nyirokkeringés és méregtelenítés miatt csak a felfelé forgó oldalát használjuk! Egy egy problémás területet max 5 percig masszírozzunk vele!

Ha bármilyen kérdésed van, kérjük írj a fitness.kanari@gmail.com címre!

Étrendtervezéshez kérjük, itt egyeztess időpontot: fitnesz.kanari@gmail.com, vagy +36 20 936 2790.

Kanári Fitness

Konditerem CSAK nőknek, többféle fogyasztó testkezelés, fitness csoportosan és egyéni edzéstervvel, személyi edzővel is, étrendi tanácsadás, szauna, szolárium, kozmetika, manikűr, pedikűr.

Rendszeres akciók, rugalmas bérletrendszer, ingyenes kipróbálási lehetőség.

Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetikánk hétvégén is vár!

© 2016. Kanári Fitness Tatabánya - Minden jog fenntartva!

A weboldalt készítette: reelweb.hu