Testösszetétel elemzés a sikeres fogyáshoz

A készülék a legfejlettebb a piacon, 98%-os pontossággal képes elemezni a test összetételét. A vizsgálattal Ön azonnali képet kaphat a testét felépítő vázizom, testzsír és testvíz arányairól.

Nem alkalmaz becslést, helyette valódi és pontos adatokkal szolgál.

Mit tudhat meg a testösszetétel elemzés adataiból?

A testsúly 4 összetevőből áll, ezek a testzsír, a testvíz, a fehérje és az ásványi anyagok. Az egészséges testben ezek az összetevők megfelelő mennyiségben vannak jelen. Az ezekben bekövetkező eltérés esetében beszélhetünk a következő betegségekről:

  • zsír felhalmozódás, vagyis elhízás
  • ásványi anyagok hiánya, vagyis csontritkulás
  • kiegyensúlyozatlan víz, vagyis ödéma
  • fehérjehiány, vagyis alultápláltság

Az általánosan használt BMI-index felszínes képet ad, mivel csak a testsúlyt és a magasságot viszonyítja. Az InBody vizsgálat ennél pontosabb információkkal tud szolgálni: az elemzés során Ön teljes képet kaphat teste aktuális állapotáról, az eredmények alapján pedig szakértőink általános értékeléssel és javaslatokkal is szolgálnak.

Testösszetétel elemzés Az InBody testösszetétel elemzés menetéről

Előzetes tudnivalók

Az eljárás teljesen fájdalom- és kockázatmentes, különösebb előkészületet nem igényel.

A InBody testösszetétel elemzés során kapott adatok segítségével nyomon követheti teste fejlődését és egészségi állapotát, valamint támpontul szolgálhat az életmódváltáshoz vagy egy új edzésforma megismeréséhez.

Az eljárásról

A testösszetétel-mérés a négypólusú, nyolc ponton érintkező elektródarendszer segítségével történik. A vizsgálat mezítláb, ruhában történik és mindössze pár percet vesz igénybe, ezután kézhez is kapja a kinyomtatott eredményeket. A felmérés a szervezet számára nem megterhelő es bármikor megismételhető.

Kanári Fitness

Konditerem CSAK nőknek, többféle fogyasztó testkezelés, fitness csoportosan és egyéni edzéstervvel, személyi edzővel is, étrendi tanácsadás, szauna, szolárium, kozmetika, manikűr, pedikűr.

Rendszeres akciók, rugalmas bérletrendszer, ingyenes kipróbálási lehetőség.

Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetikánk hétvégén is vár!

© 2016. Kanári Fitness Tatabánya - Minden jog fenntartva!

A weboldalt készítette: reelweb.hu