Zsírfagyasztás

Zsírfagyasztás (cryolipolízis)A zsírfagyasztás (cryolipolízis) azon alapul, hogy a zsírsejtek sokkal érzékenyebbek az energia elvonására, mint más, környező szövetek. A lehűtött zsírsejtek apoptózison (programozott sejthalál) mennek keresztül, és lassan eliminálódnak, csökkentve a zsírréteg vastagságát – mondja prof. Gerhard Sattler M.D., a németországi Rosenpark Klinika alapítója.

A cryolipolízis egy non-invazív, azaz beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A páciens problémás területein jelentős változás lesz tapasztalható, a testkontúr kisimul.

Az eredmény VÉGLEGES, mivel a kezelt zsírsejtek véglegesen kiürülnek a szervezetből. Ez a kezelés valódi alternatívája a zsírleszívásnak, mindezt a műtéttel szemben gyógyulási idő és műtéti kockázatok nélkül, fertőzés veszélye nélkül, teljesen fájdalommentesen.

Az eredmény a kiindulási zsírszövet vastagságától függ. A kezelt terület nagyságától függően szükség lehet a kezelőfej többszöri használatára, hogy az egész területet le tudjuk kezelni.

Zsírfagyasztás (cryolipolízis)A speciális fejet elhelyezzük az adott testrészen, az vákuummal megragadja a kezelt területet, és a kriotechnológia lehűti azt 5, -5 vagy -10 fokra, az adott zsírréteg vastagságától függően. Egy kezelés körülbelül 8x16 cm-es (egy tenyérnyi) területre koncentrálódik.

A zsírszövet vastagságától és a kívánt csökkentés mértékétől függően 1-3 kezelésre van szükség. Egy adott területen a kezelés megismétléséhez el kell telnie kb. 30 napnak. A lefagyasztott, elöregedett zsírsejtek teljes kiürülési ideje a szervezetből 90 nap. Egy kezelés átlagosan 25-30% zsírt tud eltávolítani az adott területről.

Egy alkalommal több óra is lehet a kezelési idő! Havi egy alkalommal lehet kezelést végezni. 

Egy órás kezelés: 6000,-

Több óra esetén kedvezményeinkről Facebook oldalunkon tájékozódhat:  Schäffer Gyöngyi( Kanári Fitnesz)
Figyelem! Fontos! Ez a kezelés nagy mennyiségű zsírt bont, de annak a szervezetből ki is kell ürülnie!  Fontos a folyadék fogyasztás, mozgás, vagy bio computeres izom stimulálás (fagyasztó kezelés alatt is kérhető)!

Akciós ár: 28.500,- helyett: 9000,- / óra
A két órás kezelés 18.000,- (pl: belső combok + has) A három órás kezelés 27.000,- A négy órás kezelés 36.000,- Ha most akciós áron elkezded a kezeléseket, neked ez az ár marad, amíg a kezeléseid tartanak (9000,- /óra)!

Türelmetlen vendégeknek nem ajánljuk! Az eredményt csak 2-3 hónap múlva látod!

Kanári Fitness

Konditerem CSAK nőknek, többféle fogyasztó testkezelés, fitness csoportosan és egyéni edzéstervvel, személyi edzővel is, étrendi tanácsadás, szauna, szolárium, kozmetika, manikűr, pedikűr.

Rendszeres akciók, rugalmas bérletrendszer, ingyenes kipróbálási lehetőség.

Bio kozmetika
Bio kozmetika
Bio kozmetikánk hétvégén is vár!

© 2016. Kanári Fitness Tatabánya - Minden jog fenntartva!

A weboldalt készítette: reelweb.hu